Междувременно

май 16, 2011

Вечерните новини в неделя са скучни – новината, че някой политик отишъл някъде по тениска и се слял с народа се редува с новината за последните модни тенденции при домашните любимци и всичко завършва със скандални новини от поредния скандален кръг от футболното първенство. Вчера обаче имаше малко повече екшън. Министър-председателя опитал да направи мощно откриване на първата цяла 19-километрова магистрала, а враговете в лицето на кметицата от Перник, Супер Биянка и 100-ина протестиращи искаха да му развалят мига. Кметицата някак си замлъкна, Супер Биянка е пренасочиха към Дянков, а протестиращите ги понабиха малко, че то с толкова хора на глава излиза ли се?

Междувременно, аз реших да покарам колело нагоре към планината и минавайки през Бояна хванах една пресечка в дясно. Догониха ме едни момчета с физика, която би била от огромна помощ на българското земеделие и внимателно ме посъветваха, че „тук е забранено, батенце“.

Много се радвам, че премиерът открива публични магистрали, защото напоследък кварталните улици са започнали да стават частни.

Advertisements

One Response to “Междувременно”

  1. opexume Says:

    В кварталите над Околовръстното живеят хората,които скрито или явно управляват страната.За над 10 години работа в този район се научих,че частни могат да са не само улиците а и въздуха дори.Невзрачни хорица с изтъркани дрешки могат да са милионери,а бичетата охранители са декор при паравенютата забогатели при прехода и живеещи в страх.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: