Блогове

март 17, 2011

Изгубил съм интерес към блога си. Мога да напиша адски много неща, но не искам. Това отчасти се дължи и на факта, че постингите ми се губят в тълпата от пътеписи и рецепти в блогосферата – място, откъдето получавах повечето си читатели. Въпреки това не споделям оплакванията на другите блогъри от състоянието на блогосферата. Просто си давам сметка, че личен и неспециализиран блог като моя е обречен на бавна забрава в ерата на бг-мамма, фейсбуци и туитъри.

От днес ще се пробвам в друго блог поприще – това на специализирания блог. Все повече се вълнувам от бягане и развиването на този спорт в България. Срещнахме се с Еленко в Барселона, където участвахме в маратон, и той ме покани да се включа в такъв блог. Ако се интересувате от бягане във всичките му форми и разновидности, надявам се, че занапред  в shorti.eu ще намирате интересна и полезна информация.

Advertisements

5 Коментари “Блогове”

 1. Eneya Says:

  Чакай сега, списването на блог е колкото заради теб самия, толкова и заради читателите.
  И не винаги темата привлича читателите, а по-скоро как е написано.
  Един от най-любимите ми блогове е на едно супер депресирано маце, дето говори за някакви дреболии от живота си. Но го прави по толкова… интересен начин, че веднъж си описваше в какви цветове има чорапи, а аз се смях до сълзи на текста.

  Аз например те чета през рийдър (проверявал ли си колко рийдъра те следят, защото те не се отчитат в класическия wordpress counter?) и ми е приятно да се отбивам.
  Недей да се отказваш, защото мислиш, че си заглушаван. Все едно да не пишеш книги и разкази, защото и други са го правили преди теб…
  Хайде, стига.

 2. zlobber Says:

  Успех с маратонският блог. Ще се радвам, ако се засегнат и други теми – планинско бягане и триатло, както и всякакви други ендуро мероприятия.

 3. nervousshark Says:

  Не мисля, че подобни блогове са обречени. Напротив, аз например предпочитам да чета точно такива, а те за съжаление намаляват.

  Успех с шортите 🙂

 4. Ана Says:

  Успех с блога за бягане.
  Обаче не съм съгласна относно теорията за трафика от блогосфера. Според мен от доста време на нас хората се абонират за rss-и или си слагат любимите блогове в reader-а на gmail (както всъщност те чета аз).
  И още нещо – аз списвам 2 маргинални женски блога, заради които (особено по мейл) съм търпяла какви ли не гнусотии, но нямам никакво намерение да се отказвам. основно заради себе си, а не само заради роднини и приятели, които ме четат 🙂 И ако теорията ти за бгмамите & рецептите беше вярна, значи блога ми, който се агрегира в блогосферата щеше да е хит, а от там имам не повече от 10 посещения на пост.
  Не се отказвай от този блог


 5. […] Изгубил съм интерес към блога си. Мога да напиша адски много неща, но не искам. Това отчасти се дължи и на факта, че постингите ми се губят […] Прочетете повече -> WordPress.com Top Posts […]


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: