И не толкова бодро

януари 4, 2011

Стига с тоя позитивизъм. Вече е четвърти ден от новата година, пък аз съм си мрънкалник. Един блог, който не е много често списван, избухва с две страхотни статии тези дни – силно препоръчителни са „Свещената ресторантска крава“ и „Гурме ли кюфте„. Всъщност и статията за пенливите български вина също си заслужава четенето.

В тази връзка се чувствам длъжен да разкажа за новогодишното си меню и прибиране вкъщи. От „Опера“ бяха обещали парти в стил 30-те с гурме меню. С изключение на основното – стек от сьомга, останалите ястия не си струваха парите. 30-те така и не ги видяхме нито в храната, нито в музиката, нито в облеклото на сервитьорите, така и не разбрахме що за парти е било. Добре, че бяха приятелите и познатите да си изкараме добре. В „Маскара“ пък усилено се смъркаше кокаин.

Светлинните табла за градския транспорт даваха изключително противоречива информация, така че се спазарихме с един бакшиш за 20 лв. В последствие се оказа, че съм се минал. Най-накрая има наглостта да откаже да влезе в нашата пресечка, защото гумите му били кофти. Оплака се, че нашите 20 лв. му били единствените за вечерта, надявам се така да си е останало.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: