Сборно

юли 12, 2010

Мога да се похваля, че и от това Световно не гледах и минута. За сметка на това пък следях „Три корни“ редовно:)

***

Изгледах Glee. Сериалът е нещо като Хана Монтана vs. Хаус и май е насочен към по-тийн публика. Във всеки случай представя по забавен начин какво се случва в душата на средностатистическия американски тийн лузър. Има и по две-три песни с хореография във всеки епизод.

Отдавна не бях гледал филм, направен от напушени и предназначен за напушени. Meet the Spartans е пародия на 300. Не се подвеждайте по ниския рейтинг в imdb – просто филмът трябва да се гледа в подходящо настроение.

Заместих сблъсъка на титаните на Световното със Clash of the Titans. За съжаление хората все повече гледат холивудско кино, за да убият времето, а не за да си доставят някаква духовна наслада. Този филм е идеален за убиване на два часа. Нищо повече.

***

В неделя по обяд София беше абсолютно празна. На Попа можеше да се пресече на червено поради абсолютно отсъствие на коли. Най-голямото струпване от хора видях при пиците на Витошка и Патриарха и в Хеликон. Второто ме зарадва.

***

В Южния парк се беше появила една гигантска тента, в която има някакви сектантски сесии. Едно на ръка, че тентата спираше достъпа до основна алея, но за втори път след концерта на Планета пред катедралата става ясно, че в общината се дават разрешения за групови мероприятия без всякаква мисъл.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: