Ха-ха

май 3, 2010

Мислех да пиша за реториката на Бойко Борисов, но видях, че доста народ е попаднал на блога ми, търсейки маратона в Каварна и реших да проверя какво става с това състезание.

Открих например, че маратона в Каварна вече си има сайт. Вярно е, че все едно Цонко го е правил в обедните си почивки, но все пак това е гигантски напредък спрямо предишните софийски и каварненски маратони. Като всеки сайт на маратон, там има карта на трасето, височинен профил, условия за участие, награден фонд, че даже и чуждоезична версия. Опитайте се обаче да откриете кога ще се проведе маратона. Два пъти минах през целия сайт и никъде не видях да е написано  „Маратона стартира на 08.05.2010“ (Това го открих на сайта на БФЛА, но часът не е упоменат никъде).

Сещайте се как е организиран маратона, щом организаторите са пропуснали да ни информират за нещо толкова важно като дата и час на старта.

Advertisements

2 Коментари “Ха-ха”

  1. angie Says:

    в чужбина маратоните са направени така, че човек да се запише максимално лесно. До кога у нас ще искат електрокардиограма? Искат медицинско дори за 10 км!
    БФЛА ползват правилник, писан през 60-те само, че сега сме 2010.

    • grigorweblog Says:

      Това ми е една от любимите неизчерпаеми теми, по която съм писал много пъти. В чужбина маратоните са еволюирали от състезания по бягане до празник. Тук още тече еволюцията от селско надбгване към състезание по бягане.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: