Разни

януари 11, 2010

Еленко е голям. Мисля, че за първи път блогър в България успява да даде начален тласък на нещо важно за хората. За пълен триумф трябваше постингът да тръгне от блога му, а не от Дневник, но и така важи.

***

Тази седмица филмите бяха пълна трагедия. Кинопрегледът включваше „Whiteout“, „Zombieland“, „The Informers“  и „Born of Hope“.

Така и не разбрах защо обявиха „Zombieland“ за свежото откритие на годината. За мен трите хубави момента във филма са откриващите надписи със съпътстваща Metallica, епизодът с Бил Мъри и финалният отстрел на зомбита.

„Whiteout“ и „The Informers“ се забравят в момента на финалните надписи – пълна трагедия. Некомерсиалния и нискобюджетен (25000 паунда) „Born of Hope“ си е направо бисер. Сценарият е повече от скучен, но филмът пак си остава постижение и задължителен за гледане, дори само заради начина на реализация.

***

Сключих „Гражданска отговорност“ с брокер, който ми даде ваучер за 15 лв. гориво в Петрол, без повече разяснения. Вчера заредих за 30 лв. с идеята половината от парите да покрия с ваучера. Оказа се, че не можело така, а трябвало да заредя точно за 15 лв. Някой можеше да обяви това предварително, макар че така и не разбрах какъв е проблема частично да заплатя с ваучера.

Btw давате ли пари и колко, ако поискате да ви измият стъклата и да ви прегледат гумите?

Advertisements

3 Коментари “Разни”

  1. SuperCow Says:

    Давам левче за проверка на гумите. При проявено старание/любезност давам 2.

  2. tisho Says:

    Аз до сега не съм им казвал изрично, че искам да ми измият стъклата. Ако те проявят самоинициатива и ми ги измият им давам 2 лева. Ако пък не, си ги мия сам.

  3. Елена Says:

    И ние си имаме талонче за отстъпка при зареждане в Петрол. Не знаех, че трябва да заредиш точно за 15 лв. Няма смисъл да коментирам колко е глупаво, но поне успях да предам на съпруга преди да се възползвал от „отстъпката“ ;)))


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: