Kill Bill

ноември 27, 2009

Тази сутрин видях една мацка да кара колело. Направи ми впечатление, защото на рамката беше привързано нещо, а обикновено хората, които привързват неща по рамките на колелетата са чичовци, които отиват на риба или да копаят. Оказа се, че завързаният предмет е самурайски меч. Понякога забравям колко странни неща могат да се видят из града.

7 Коментари “Kill Bill”

 1. UZUMAKI Says:

  Haha. Freud meets Armstrong.

 2. tisho Says:

  Това предполагам е предупреждение към шофьорите дето я засичат или към пешеходците. Ай си стъпил на велоалеята, ай си останал без глава 🙂

 3. Марин Says:

  Същата работа върши и голям чадър с метален връх 🙂

 4. Aquawoman Says:

  Всеки луд с номера си, някои с цяла програма :)))

 5. reality Says:

  Обикновено велосипедистите (и бягащите за здраве) са най-застрашени от кучетата. А понякога собствениците на тези кучета са по-опасни и от самите си питомци, та затова може би меч, вместо кучегон.

 6. unlegal Says:

  Добра идея!!! Почва да те джафка помияр и с един замах го раделяш на две части. Нагъл талигар те засича-отсичаш му огледалото докато той седи вътре примрял от страх. Някой скапан пешак ти се влачи по велоалеята – прас!- с дръжката по кофата. Иначе пешаците няма да се научат къде се ходи и къде-не. В Германия ме предупредиха от самото начало-не ходи по велоалеята, опасно е. Могат да те ударят, а да те светне колело със скорост от 25 км/ч си е опасно наистина. А пък и колоездачите не са особено мили, може да те наругаят на „задник!“ или „педераст!“. И напълно заслужено мен ако ме питаш.

 7. Benedetto Says:

  Хора, хайде леко с филмите.
  момичето може да го купило за подарък (или да си го сложи над камината) и да няма как да го пренесе по друг начин. Не вярвам да тръгне да коли бездомни кучета или нагли шофьори.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: