Сборно

август 17, 2009

Бяхме на концерт на Faith No More. Групата ставаше – Нина се учуди, че са доста твърди, а аз недоумявам как една и съща група може да сътвори и много музикантски парчета, и много безстойностен шум.

Организацията на фестивала куцаше – ние влязохме рано и нямахме проблеми, но след това видяхме познати, които доста се оплакваха от пропускателния режим. След 10 часа беше невъзможно да се добереш до бира, а храната беше изключително невкусна и безобразно скъпа.

Нямаше достатъчно кофи и в след края на концерта боклука беше невероятен.

***

В Бургас се натъкнахме на най-некадърното обслужване ever. Попаднахме на една сервитьорка – всяко нейно действие беше отделен анекдот. За какъв туризъм си говорим въобще?

На тръгване пък се натъкнахме на обратния пример – бар „Буржоа“ – предлагаха кафе „Копи Лувак“ по 70 пари и минералана вода bling по 160 пари, кожа, драперии, кристали Сваровски, снимка на Евгени Минчев с автограф, черна тоалетна хартия в тоалетната и приятна сервитьорка. Явно в Бургас, за да получиш последното, трябва да получиш и останалите изброени неща.

***

На отиване към Варна изпреварих три еднакви мерцедеса с едни и същи цифри в номерата. Нищо лошо, само че на втория светофар във Варна ме настигнаха и минаха на силно червен светофар.

От Бургас за Варна един безсмъртен с Range Rover ме изпревари отдясно в една отбивка за спиране и ме принуди да натисна рязко спирачките, секунди по-късно направи тройно изпреварване на един завой. Малко морално възмездие получих, когато видях, че са го спряли на входа на Варна.

***

Лили проходи.

7 Коментари “Сборно”

 1. ImPRESSed Says:

  Във Варна почти на всеки светофар имаше камери. Колко още морално възмездие щеше да получиш, ако знаеше броя честитки, които е получил безсмъртния в последствие 🙂

 2. longanlon Says:

  Наистина камерите са навсякъде във Варна и движението е доста спокойно в сравнение с други градове от същия калибър, а да не говорим София.


 3. И да ти е жива и здрава Лили 🙂

 4. dagoburd Says:

  При такива индивиди с роувъра или мерцедеса, ако има още някой с теб в колата, звънете на 112 и съобщавайте за идиотите.

 5. 4-ти Отряд Says:

  каква кола караш? …любопитно ми е защо така си издразнил еднаквите номера, та затова питам…

 6. grigorweblog Says:

  Ако беше прочел внимателно, щеше да разбереш, че не съм се издразнил от номерата, а от това че минаха на червено, все едно са линейки.

 7. 4-ти Отряд Says:

  ок, аз те питам ти каква кола караш, и съм написал освен това с какво ти си ги подразнил (вероятно защото си ги изпреварил) това те питам, извинявам се ако неясно съм формулирал въпроса, ок?


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: