Сборно

август 4, 2009

„Биомет“ от доста време са най-добрият автобусен транспорт до Варна. Скоро пуснаха и продажба на билети в Интернет. По-добре късно, отколкото никога. Ако сега някой се сети и да преглежда какви филми се пускат по време на път и да оставят само филмите с такъв рейтинг, позволяващ гледане и от най-малки деца. Никой не е еказал, че филма в рейса трябва да е интересен. По-добре да е подходящ за всякаква публика.

***

Има поне три предизборни транспаранта на „Синята коалиция“ в района на Мол Варна. Принципни сте само по изборите, а? То и затова такъв ви е резултата.

***

Повечето детски площадки във Варна бяха ремонтирани. Почти навсякъде има нови люлки, които изглеждат хем много добре, хем доста стабилни. В София пък комшии от съседните блокове си заградиха едно място, затревиха го, сложиха люлки, пързалки и два надписа: „Забранено за кучета“ и „Градинката не е общинска“.

***

Във Варна карат по друг правилник за движение по пътищата. Единствените спиращи на пешеходна пътека са със софийска регистрация.

***

В „Happy“-то на плажа има прилично суши и калмари на плоча. Силно препоръчително. В същото време единственото заведение с добра кухня и приличен детски кът по цялата алея е „Сардиния“. „Кубо“ е все същото, но цените определено са по-високи. Тоалетните навсякъде са мизерни и заплатени.

***

Последният филм за Хари Потър става. Естествено винаги е по-добре да се прочете книга пред гледането на филм по адаптиран сценарий.

***

Правило No. 1 на бегача: пази краката. Било от нетипични натоварвания, било от неудобни обувки. Емпирично проверено:(

***

На една бензиностанция във Варна видях следната оферта: „Зареждане до 20 лв – бонус пакет брашно, зареждане до 30 лв. – бутилка олио,…“

***

Във Варна вече има rollercoaster. Много прилича на влакчето на Инди от София ленд, но има един цял лууп.

One Response to “Сборно”

  1. kanew Says:

    Всичко за Варна ми е интересно.
    От миналия месец, след 15 години съдилища, най-после с брат ми придобихме апартамента си на пъпа на Варна.Септември месец ще отида до Варна.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: