Сборно

юли 13, 2009

Този уикенд беше по-дълъг, а и го изкарах във Варна.

В петък вечерта времето не беше много добро и по крайбрежната алея и в кръчмите беше полупразно. В събота вечерта кръчмите се бяха понапълнили, но усещането за празнота оставаше.

Кубо все още работи, че и Phuture Shock бяха там в събота.

Happy са се наместили на крайбрежната алея, но явно персонала не може да поеме размера на заведението – нещата стават бавно, а сервитьорките са доста изнервени.

Търсихме заведение с детски кът, което се оказа сложно. По-късно разбрахме, че на децата не им трябва детски кът, при положение, че имат достъп до плажа. Към 10 вечерта по пясъка се гонеха поне 20-ина хлапета, а някои от тях буквално се зариваха в пясъка.

Пицария Florenza зад Севастопол е направена с претенции – окачени тавани, лунички, разпиляни пердета. А в тоалетната – турски кенеф. И после ревем, че така ни виждали в Европа.

***

В събота бягах по крайбрежната алея и в Морската градина. Нещо, което сериозно ми пречи в Южния парк в София, е липсата на работещи чешмички. При бягане за повече от половин час в тази жега редовното пиене на много вода е задължително. В Морската градина обаче този проблем го няма.

***

Кризата действа пречистващо. Шити Центърът се е изпразнил, продавачите са забравили онази арогантност, че продават най-великите марки на земята, а цените са станали поносими. Купих си чорапи за бягане от Nike, които силно препоръчвам.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: