Уикендът

юни 28, 2009

Уикендът и почна в петък вечер с „Knowing„. Филмът е мрачен и напрегнат и … с невероятно тъп край. Сигурно са седнали да го снимат преди сценаристите да са измислили края и след като са взели вече парите.

***

В събота сутринта бягах в Южния парк. Поправям се, пълна обиколка на парка е 4.4 км, а английската градина (кръглата алея до входа на Витошка) е около 650 м. Видях, че сутрин има доста бягащи и данните ги давам, ако някой иска да си замерва. Аз успях да си направя дистанцията, но в последните два километра ме хвана дъждът.

***

Събота вечер беше посветена на бирата, пуканките и посредствените филми. Първо гледах „Thick as thieves“ и чак когато видях на края на филма Асен Блатечки се усетих, че това е филмът, сниман в България. По-късно видях, че и Деян Донков участва и се учудих че не съм му разпознал характерните му физиономия и глас, но стана ясно защо – във филма той е замазан, зализан и говори руски смешно:)

Гледах и „Реджеп Иведик 2„. Филмът определено минава границата на добрия вкус, но ако не се съобразявате с някой може да се отпуснете и да се посмеете на глупостите. Сега гледам разни клипчета от „Бруно“ и започвам да си представям какво ли би представлявал „Бруно среща Реджеп“:)

***

Днес обикалях града на колело. Пак ме валя дъжд. Скрих се под едни балкони на Орлов мост и около половин час стоях и просто запях хората, колите и дъжда. Хубаво е понякога човек да отделя време и за това. Иначе от „Бели Брези“ до „Хаджи Димитър“ пътят почти изцяло се покрива от велоалеи и от широкия тротоар на бул. „България“. Общината получава похвала за велоалеите въпреки недоразуменията със правите ъгли и с пресичането по кръстовищата. Дерзайте, искаме още алеи.

***

Напоследък се озвучавам със музиката от филмите „Рокенрола“ и „Рок радио“. И двата саундтрака са много добри. Силно препоръчвам! Ето по една песен от двата:

Rocknrolla – Bankrobber

Radio Rock Revolution – All Day and All of The Night

Advertisements

One Response to “Уикендът”

  1. Св Says:

    Много ми се кара колело, особено след като докторите ми забраниха….:-(


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: