Dynamics NAV 5.0 SP1 FP1 BG

юни 26, 2009

Преди около седмица излезе Feature Pack 1 към Dynamics NAV 5.0 SP1. Пакетът съдържа 31 доработки, разработени и поддържани от Майкрософт специално за страните от Централна и Източна Европа. Има една-две съществени доработки, както и доста дребни неща, които обаче биха направили живота на потребителите малко по-хубав. Нови неща са авансите, сторниране с червени записи, модул за касите, компенсация на клиент-доставчик и много други. Пакетът можете да получите безплатно в рамките на годишния maintenance.

3 Коментари “Dynamics NAV 5.0 SP1 FP1 BG”

 1. Св Says:

  Не го приемай като заяждане, но ме учудва, че тези елементарни функционалности като „червено сторно, аванси, прихващания“ до сега не са съществували 😐 Това са едни от първите неща, за които пита всеки 2-ри счетал, а и съществуват като процеси в голяма част от фирмите.

 2. grigorweblog Says:

  Червеното сторно е соц. измислица. Според МСС може и без него. За авансите също има регионални соц. натрупвания, иначе до момента и за аванси и за прихващания е имало workaround. А и ако цитирам други твои коментари – кой пък търси мнението на счетоводителите:)
  Btw Dynamics NAV e IFRS compliant!

 3. Св Says:

  Щом САП предлагат червено сторно от първите си версии (преди повече от 20 години) явно не е соц измислица, колкото и да съм се опитвал до убеждавам счеталите, че е така :-))))))

  Казах, че просто съм изненадан, че не са ги предлагали до сега, най-вече аванси и прихващане. Интересно какво още липсва в Dynamics NAV. А то пък оставаше и да не е IFRS compliant…


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: