Уикендът

юни 15, 2009

Бях във Варна по случай малко семейно тържество. Използвах момента за да тичам в Морската градина и по крайбрежната алея. Една пълна обиколка е 8 км по GPS и е изключително приятно. В Морската градина може да кривнете по алеите или да карате по-направо по Станчовата алея, под Делфинариума, под Хоризонт и покрай лятната естрада. Две неща, които трябва да се имат предвид: крайбрежната алея е много слънчева сутрин и изкачването към Морската градина е стотина метра, но какви!

***

Ходихме на „Рок радио“. Изключително приятен филм. Гледането е силно препоръчително – актьорите са готини, сценарият е забавен, а музиката е рок. Радвам се, че и все още можем да се организираме достъчно така че за 20 мин. да решим да ходим на кино, да прекосим града и да влезем на време.

***

Бившата „Зона“ сега е Рапонги бийч. Има един бар, който е голям, колкото прогимназия. Плажът също май е направен приятно. Жалко, че е в съседство с един от най-мръсните плажове в България – Офицерския. Две забележки – содата в мохитото ми беше изветряла, а изкуствените палми са голям ташак.

Advertisements

3 Коментари “Уикендът”

 1. digitalr79 Says:

  така е, едва ли си очаквал нещо повече от едни изкуствени палмови ташаци с издухани от морето ПВЦ листа 🙂 Това е българският лукс…ааа, извинявам се, КИЧ!

 2. шабла Says:

  8 км ? сигурно си минал покрай доста строителни площадки 😉

  • grigorweblog Says:

   мдам, имаше няколко вече построени замъка в морската градина, но иначе маршрута е доста приятен и по него ги няма обичайните градски дразнители


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: