Сборно

март 30, 2009

Това е ефектът „Паси“:

pasi

… и ефектът svejo.net, защото някой е пуснал там линк към моята статия. След това доста се изписа, нямам какво да добавя.

***

Не сме гасили лампите в събота. Щях да пиша повече, но вече видях, че има и други статии по темата. Накратко казано: От какъв зор обикновеният човек, краен потребител, ще си гаси лампите? Нали светлина, вода, храна и кислород са минимално необходимите условия за оцеляване. Айде утре да спрем да дишаме за час, а? Било символично! Ебем ви символизма, що не ограничите вредните емисии от всякакви производства несимволично!

***

В събота се разходихме в Южния парк. Опитахме се и да караме колелета с голямата ми дъщеря, но аз се притеснявам, че тя още не кара много добре, а имаше толкова много хора, че през повечето време бутахме колелетата. Хората умират за зеленина, искат да бъдат сред природата. При това положение е престъпление да режеш от и без това жалките паркове на два милиона души заради поредния инвестиционен проект.

***

Премиерът призовал да се ходи на почивка в България, че да стимулираме туризма. И по тази тема има блогърски мнения. Аз няма да вадя допълнителни доводи. Просто ще се похваля, че в рамките на един месец ние ще посетим Рим и Флоренция, ще почиваме на Корфу, а аз ще бягам на маратона във Виена. Пожелайте ми хубаво време!

Advertisements

3 Коментари “Сборно”

  1. longanlon Says:

    то няма лошо да е символично, ама само със символи не става…

  2. DESi Says:

    Ха, ами хайде хубаво време! 🙂

  3. mishlence Says:

    хубаво време и чакаме снимки 🙂


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: