Простотии

март 26, 2009

Соломон Паси вчера се скарал на Иван Бедров, че чел блогове в ефир, защото били „простотии“. Записът може да се гледа в архива на retv, „Булевард България“ 25.03.2009 – 2-ра част,  в началото са блоговете, а на 4-тата минута се включва и антлантикът с моралното си слово.

Как се извърта животът – преди години властимеещите определиха разходката на главсека на НАТО Манфред Вьорнер и Соломон Паси с трабанта му за „маймунджулък“, а днес същият Паси се кандидатира за главсек на НАТО и квалифицира „простотиите“ от собствената си камбанария. 

П.С. А Бедров можеше с една идея по-малко оправдателно…

33 коментара “Простотии”

  1. longanlon Says:

    хахаха тоя пък шебек


  2. Блоговете: „Най-грозното в нашето общество“. Изпусна си нещо нервите атлантика.

  3. Johnnie Says:

    Мони Паси може спокойно да си продължава да слугува на КГБ агента Симеон Кобургнезнамкойси. Лакейчето не ни пречи, само защо се мисли за националноотговорен?

  4. тото Says:

    Абе че са простотии, простотии са. Ама иначе как ще съществуват медиите – в интернет се обсъждат тв програмите, а в телевизиите поради липса на свестни предавания – се обсъжда писаното в нета. Ами оня момък от сутрешното предаване на Нова телевизия, дето показва разни клипчета в нета, които само на него са му интересни? Тоя трябва да се скрие някъде, че после да се търси.

  5. Vassi Says:

    Браво, г-н Паси, пак се изказахте компетентно. За такава ситуация англоговорящите си имат междуметието „Sheesh!“

  6. пламен Says:

    Е, ако телевизиите трябва да показват само хубавото, той и подобната му политическа измет въобще не трябва да се вясва в кадър.

  7. nik Says:

    90% от блоговете са глупости – съвсем прав е човека
    друг е въпроса какво цели с тези си изказвания

  8. Друшлявица Says:

    Ако Иван Бедров не чете блогове, ще трябва да измисли някакво предаване. А така поне си е осигурил публика от блогописателите, иначе никой няма да го гледа.

  9. Иво Says:

    Аз се чудя няма ли да попадне някога поне един българин в управлението на тая държава! Не, че съм расист, ама ми писна от проамерикански настроени, проруски настроени, протурски настроени, процарски настроени, прочифутски настроени и т.н. За 20 години нито един пробългарски настроен не видях. Много бих се радвал да доживея да видя такъв! И ако може да не е от Атака.


  10. Иван Бедров трябва (има право) да чете само ПАСИ-вни блогове – на Солмон и Гергана 😀

    Майтапа настрана, наглостта е голяма. Всеки, който има блог се среща с подобно нещо. Идва някой, който е анонимен или с „кух“ профил и започва да размахва пръст и да иска да му се обясняваш, защо си написал това или онова, а не си написал неговото …

    Първо казва, че написаното е глупост, после пита нещо и в заключение обижда. По-после става жертва на фейс контрола 😀

    От горното правило има изключения на хора, които си имат собствени блогове, рядко пишат в тях, но компенсират, като дават напътствия и наставления на другите. Лично на мен ми се е случвало с двама такива да имам работа, като единия даде фира и го трия на мига – без значение какво е писал, защото съм го изгонил. Другият два пъти ми се е „карал“, че не съм написал нещо а е трябвало и третият път ще му буде последен.

    За жалост в телевизията няма практика да се гонят гостите, когато щипнат жената, шамаросат детето и наритат кучето на домакина :((

    Само Милен Цветков го направи с бъдещата мис България.

  11. Jaguar Says:

    А той какво е очаквал, че в блогосферата ще има само дитирамби и хвалебствия ли?

  12. voxy Says:

    ами че цитирането на Комитата с тъпотията „хвани единия удари другия“ не носеща нищо освен обида реално не е ли простотия? за нея е прав, защо Бедров цитира подобен коментар, не трябва ли с нещо да е обоснован?

    • grigorweblog Says:

      @voxy – няма как да коментираш простотия като дебата между СС и ББ освен с ирония:)


  13. […] достигна до мене благодарение на Gregory, а вие можете да го видите архива на RE:TV – (Булевард […]


  14. Напълно прав си voxy, пълна простотия е, и то изказано с език, който не възпитава нашите деца, плюс се грозотата определено задушава красотата в моя вреден блог.
    http://komitata.blogspot.com/2009/03/blog-post_27.html – ето местопрестъплението

  15. Trandev Says:

    Соломон Паси в този си разговор с Бедров е идеалния пример на един самозабравил се политик. Политик, които живее в комфорт вече осма година и мозъка му се е втвърдил до нивото на желязобетон. Най -жалкото е, че не е само той, тройната коалиция, ГЕРБ, хората на Иван Костов са все такива чукундури. Няма ясна алтернатива пред избирателя.

  16. nordreamer Says:

    Съчетавайки грозно и простотия в едно изречение не му ли хрумна първо да се замисли за собствената си паничка – първо назначаването на една ……. с криминално досие за министър на културата па и после женитба с нея???
    Браво Паси, с две ръце сме за теб, надеждите на родата у Северозападна България за хубава европейска заплата са в теб!!

  17. kuin Says:

    Грозни били! Еми то да има нещо хубаво за казване по техен адрес!!! А простотиите ги гледаме от 20 години вече!

  18. Соломон Says:

    Соломон не е прав. Блоговете са успешна терапия за графомани, самотници, неудачници, хора с нереална преценка за собствените си интелектуални възможности, за млади майки в майчинство (обичащи безрезервно скъпите си малки рожби), за псевдописатели (понякога психолози, а дори и философи) и най-накрая за пишман журналисти (вж. Бедров).
    Крайно несправедливо е тези категории хора да бъдат обиждани. Тъкмо са се намерили – нека пишат, нека творят, нека се чувстват значими.

  19. w-seo Says:

    Според мен други политици сега здраво ще намажат. Може и да е тактика.
    Ще се появи някой „стабилен“ и ще каже – Не Паси, блоговете са полезни.

    На там вървят нещата

  20. nname.org Says:

    добри или лоши, блоговете след 10г ще имат повече аудитория от телевизиите. и тогава на политиците ептен ще им отеснее „политическото пространство“


  21. […] 20. Паси: “Блоговете са грозни и пълни с простотии” […]

  22. Eneya Says:

    Ами лошо е когато някои хора говорят без да мислят, особено когато не представляват само себе си.
    Още по-лошо е когато се обяснява, че това, свободата на словото е лошо нещо. 😉

    Най-тъжно е, когато се скача срещу интернет обществото и особено блогърите, защото това не са само някакви деца и тинейджъри, които ще наплашат като се развикат, а ще рпедизвикат доста по-силен отзвук в обществото.

    Все пак, интересно ми е, защо пак темата се насочи към блогърите? Съмнявам се, че е просто ей така, от нищото. Може да е параноя, но ми е интересно какво цели.

  23. Eneya Says:

    ако им се развикат*

  24. chochochan Says:

    /ритуално самоубийство


  25. […] Простотии Соломон Паси вчера се скарал на Иван Бедров, че чел блогове в […] […]


  26. […] за деня и ми направи впечатление темата на име “Простотии”, която също беше от по-първите. Най-вече заради името […]


  27. […] Соломон Паси се извинил за изцепката си преди време. Разколебан съм между два […]


  28. […] Gregory’s Blog Ако ти е харесал поста, моля те разпространи го: […]


  29. […] 20. Паси: “Блоговете са грозни и пълни с простотии” […]


  30. […] достигна до мене благодарение на Gregory, а вие можете да го видите архива на RE:TV – (Булевард […]


Вашият коментар