Сборно

март 9, 2009

Малко случки и впечатления от последните дни:

– Ядох суши в „Хамачи“ – горещо препоръчвам. В петък на обяд бяхме единствените клиенти на заведението. Много е приятно. Почувствах се малко глупав когато пред мен сложиха едно хапче, поляха го с вода и то порасна до малка мокра кърпичка:) Иначе сушито беше страхотно и на доста нормална цена.

– Вече не съм просто бегач на дълги разстояния, а fashion бегач на дълги разстояния – смених runners-ите, които ми разраняваха краката, с маратонки Adidas, които вече се представиха добре, и се сдобих с клин за бягане.

– Ходихме на кушия на хиподрума в Банкя. Мероприятието се състоеше от ритуал на местният поп, музикална програма от Поли Пакова и ансамбъл „Тракия“ и конно състезание за коне над 3г. След кратко колебание времето реши да бъде благосклонно. Тъпото е, че нагласих фотоапарата да хвана страхотен кадър с финиширащите коне и когато натиснах копчето апарата изпищя „Memory Card Full“. Голямата дъщеря се зарадва на кончетата, а след състезанието даже се качи на едно, а малката нищо не разбра:) Неизбежно бе и сравнението с Melburn Cup, но то не е в наша полза:)

– Жените в къщи получиха цветя за празника – кокосова палма, лалета в саксия и кипарисче. Безумно скъпите карамфили в целофанче  са тъпи.

– Вчера готвихме паламуд на фурна. Много вкусна риба. Горещо препоръчвам.

– Гледахме Milk  и Doubt. Doubt или е тъп, или съм проспал някоя съществена част от филма. На мен Milk ми хареса, но бих дал Оскарът на Мики Рурк за Кечистът.

– Не искам да гледам Станишев дарен с престилка и Бойко Борисов с кожено якенце по новините, искам като погледна през прозореца да виждам контейнера за боклук празен. Толкова ли е сложно?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: