По света и у нас

февруари 23, 2009

Раздадоха Оскарите. Тази година благодарение на торентите успяхме да гледаме почти всички по-важни претенденти за някаква статуетка. Остават 3 филма, които сме си нарочили. Впечатленията ми са, че тазгодишните номинирани филми са наблегнали повече на история и характери, отколкото на визуални ефекти. Повечето филми са наистина много хубави.

У нас пък излъчиха кандидата за Евровизия. Още като видях, че ще има финал на бълграската Евровизия обявих, че ще го гледаме, защото няма начин да няма сеир. Изслушах песните и изгасих телевизора, понеже не ме интересуваше кой ще е победител, а какъв е материала, както е модерно да се казва напоследък. Днес гледам новините и усещам как предсказанието ми за сеир започва да се случва. Качествата на песента са без значение, когато тя не е изпълнена като хората. А защо след като една песен не е изпълнена добре тя събирра повече от половината от гласовете?!? Втората песен е с пет пъти по-малко гласове!!! Вече напипвам далаверата и усещам вкуса на сеира, който  ще се случи през следващите една-две седмици.

UPDATE: Тъй като всеки втори гласувал за бълграска песен е гласувал за избраната песен, може ли поне няколко гласували да напишат един коментар в блога защо са гласували въобще и защо са избрали тази песен и този изпълнител и не ги ли е притеснило това, че на места той пее фалшиво и направо си вие?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: