Удобно

януари 28, 2009

Колко удобно някакъв кретен да отвлече автобус и после да се окаже, че имал блог. Колко удобно това да се случи баш когато се обсъжда следенето на Интернет от МВР. Колко удобно е да си имаме журналисти, които да творят умотворения като „Блогърът с пистолет“.

Мислех да не пиша за вчерашното представление, след като Дончо ми взе думите от устата, но се издразних от видяното при Еленко.

Това, че въпросният кретен е блогър, няма нищо общо с пистолета и с отвличането на автобуса. Със същия успех можеха да сложат заглавие „Брадатият с пистолет“, „Севлиевчанинът с пистолет“, а може би дори „Член на Facebook с пистолет“. А и при блогърите е както при ченгетата и журналистите – има добри, има и лоши.

Ние естествено не можем да очакваме от „24 часа“ заглавие от рода „Психопат с пистолет“ или „Изперкал националист с пистолет“. Все пак пистолетите се контролират от МВР, а блогърите – все още не.

Advertisements

6 Коментари “Удобно”

 1. longanlon Says:

  Българин с пистолет

  хехехе


 2. Всяка масова употреба на думата “блогър” е погрешна. Това, че карам кола, за да отида на работа, не означава, че трябва да ме наричат “шофьор”, нали? По същия смисъл, ако човек пише блог, не означава автоматично, че трябва да протестира пред парламента.

 3. Marfa Says:

  Би било забавно и друго заглавие:

  „Читателят на 24 ЧАСА с пистолет!“

  Бе не знам, викам да инициираме една смс-кампания, да купим един кампютар на тези хора, да им го покажем и току-виж след известна терапия проумели, че от тая машина не можеш да хванеш вирус и да мутираш в гигантска муха например.

 4. agy Says:

  hahahaha….хахаха..да ммотираш в блогър…какво ли е това животно брей……………


 5. […] по темата: Димитър Николов Григор Еленко « “Интернет без граници” са писали […]


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: