Кратки

октомври 13, 2008

Преди година разсъждавах над методите за бръснене. Тогава се сдобих с Gillette Fusion в Нова Зеландия. После си купувах ножчета от Виена, тъй като самобръсначката още не беше представена в България. Сега гледам, че най-сетне вече са стигнали и у нас. Продължава да ме тормози въпроса колко ножчета могат да се качат на една самобръсначка и има ли предел, след който бръсненето е все същото?

***

Преди няколко дни Нина довлече едно списание „Наш дом“ от маникюристката си. Оказа се, че „Мебели Коритаров“ са сменили дивана, с който се рекламират. Сега на рекламната картинка е дивана, който ние измислихме и проектирахме заедно с тях. Нина е доволна:)

***

Шофьорите в градския транспорт събирали продупчените билетчета на последна спирка и после ги продавали на пътници. Хора, дупчете си собствените билети, ползвайте ги еднократно и ги изхвърляйте на определените за това места, моля!

Advertisements

3 Коментари “Кратки”

 1. longanlon Says:

  абе и аз се чудих на жилет за многото ножчета и мислех, че е изгъзица… до момента, в който веднъж на село ми се наложи да се обръсна със старата самобръсначка на дядо ми. тя е сребърна, част от комплект на поне 50 години, и използва сменяеми бръснарски ножчета, обикновени. трябва да ти кажа, че едва не се заклах с това нещо, бръсненето с нея е много по-трудно, изисква много повече внимание, трябва да държиш самобръсначката под определен ъгъл (иначе се режеш) и е много по-груба към кожата. тъй, че радвай се, че жилет мислят за теб 🙂


 2. Не се измъчвайте с мокро бръснене, купете си електрическа самобръсначка. Опитах ги всичките и намирам, че най- добри са тези на „Браун“.

 3. xunap Says:

  Аз използвам самобръсначка с еденично ножче. По принцип всяко ножче прави повече малки невидими ранички по кожата. А между двойните ножчета се завират разни косъмчета и не искат да се махат.
  Пробвал съм с електрическа самобръсначка, но беше ужасно деряща и от тогава не барам такава. Няма го и кефа от насапуняването и създаването на два пръста пяна по лицето. Няма я и тази си хигиена.
  Като скивах рекламата на Жилет с много ножчета се ужасих, никога няма да си взема такова нещо. Ама те тези реклами са насочени към жените, та да се правят на загрижени… 🙂


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: