Закуска за шампиони

юли 30, 2008

Току що научих, че McDonalds е топ спонсор на Олимпийските игри, както и че от няколко олимпиади насам, веригата има ресторант в олимпийското село. Само аз ли го намирам за абсурдно!?! Дали има някаква статистика за броят на рекордите по време на последните олимпиади?

Ето едно МакОлимпийска реклама.

В същото време китайците дават 200% от себе си да се харесат на света по време на игрите. Сега прочетох, че са били забранили кучешкото в олимпийските ресторанти и че са приложили строг контрол върху фермите, които ще доставят продукти за атлетите. Въпреки това олимпийците-гурмани все пак ще имат възможност да опитат засукани манджи в пенис ресторанта, където почти всички ястия се състоят от животински пениси и тестиси. Тук има повече информация за ресторанта и снимки на манджичките.

Advertisements

4 Коментари “Закуска за шампиони”

 1. RMPG Says:

  Мега смешна и глупава реклама.
  Още седя и се смея като ги гледам как подскачат за гадните сандвичи… :))


 2. Не знаех, че McDonalds спонсорира Олимпиадата и останах доста учуден. Но… И Олимпиадата, и McDonalds са ми еднакно противни.

 3. kanew Says:

  При едно от посещенията ми в Пекин преди години, за майтап влязохме в ресторан където сервираха пениси от маймуни. Пихме само по една бира без мезе. Не очаквах маймунските пишки да са толкова големи.

 4. grigorweblog Says:

  При страна, която има постоянни проблеми с гладуващо население, да колиш една маймуна за едната пишка много нецелесъобразно ми се вижда. Дано използват и остатъка от маймуната:)


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: