Тренировка

юли 7, 2008

Вчера с Емо направихме втора тренировка за 100-те км на Витоша. Атакувахме планината при Владая и продължихме по маршрута на състезанието до с. Кладница. Пътеката се оказа изключително полегата и приятна за каране. Общо отиване и връщане – 30 км. Пак си беше зор де. Вече сме екипирани с ръкавици и каски, но задниците продължават да ни болят. Маршрута вече е маркиран с едни жълти стотици и едни бели парцалчета по клоните на дърветата. Това, което мога да дам като съвет на такива като мен – техническо изправно колело, много захари и много, много вода. И може би дълги панталони, че има храсталаци по пътя.

Advertisements

6 Коментари “Тренировка”


 1. С каква седалка караш?

 2. grigorweblog Says:

  Стандартна cross-овска – тънка и твърда:)


 3. Ами не съм сигурен, че ти трябва дебела и мека 🙂 Все пак седалките са проектирани от хора, дето са по-навътре от мен и теб в материята 🙂
  Иначе като най-лесен вариант (май ползваше нечие чуждо колело) мога да ти препоръчам да си купиш твои колче и седалка 🙂 Струват около 60 лв и двете, а пък после можеш да си поръчаш твоето си колело без тия части и да си ги ползваш тях. Това, разбира се, в случай, че смяташ да си купуваш колело и ти 🙂
  На мен от моята пък ми се протриват бедрата от вътрешната страна при по-продължително въртене, та мисля да я сменям с нещо по-тясно.

 4. grigorweblog Says:

  Абе не знам каква трябва да е, ама не мисля, че е хубаво и редно всяко коренче и камъче да ги чувствам болезнено със задника си. 100-те км все някак ще ги избутам, а като дойде ред за мое колело, ще му мисля.


 5. А, такова… Пробва ли да ставаш от седалката при преминаване през подобно препятствие 😉

 6. grigorweblog Says:

  При положение че е планина и подобни препятствия има през метър, дали все прав трябва да карам?


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: