Тото Котуньо vs. Слави

юни 11, 2008

Това е продължение на предния пост, който пожъна доста коментари. Mike Ramm също писа по темата, погледнато от друг ъгъл.

Вчера имах глупостта да гледам част от Шоуто на Слави. Гост му беше Тото Котуньо. Загледах се, защото просто исках да видя как изглежда човекът, който толкова хубаво пя в неделя, тъй като, естествено, не бяха пуснали видеостените. Видях го Тото Котуньо и толкова. Слави се впусна в един безкраен монолог от глупости и непреводими бъзици, викаше, правеше се на интересен и определено накара госта си да се чувства некомфортно.  Гологлавият естестествено изпя една чалгийка уж да се покаже,а всъщност даже си беше забравил текста, сподели че има 19!!! албума, в сравнение с невзрачните 10 на Котуньо и е споделил, че е от Плевен (там вече се бях отказал да гледам). Нито един интелигентен и смислен въпрос! Никакъв диалог! Пролича си, че вече няма кой да му слага думи в устата. Тъпо!!!

Advertisements

6 Коментари “Тото Котуньо vs. Слави”

 1. Dennis' Says:

  Ясно е, че е на доизживяване предаването, стилът и самият водещ. Дано поне е останал един мислещ човек в екипа, за да го накра да спре преди да до изгонят:)

 2. гравитон Says:

  Така нареченото „Шоу на Слави“ си е било винаги една ялова издънка на прехода!Струва си да се замислим и за цялостната, антибългарска политика на БТВ?? Радвам се, че в БНТ и някои други телевизии се усеща полъх на нещо свежо, съдържателно и градивно!

 3. Румяна Says:

  Tрифонов изглеждаше сякаш е в транс. Като човек, който има нужда от озаптисване. За качествата на т.нар. негова музика и нещастно поведение е безпредметно да говорим. Категорично смятам, че цялата тази чалга-шоущина е огромна обида за нормалните хора(какъвто и процент да са в сравнение с чалга-масата)
  Жалко за бенда. Рядко може да се сработи такъв екип от професионални музиканти, но за съжаление – в служба на тъпа кауза. И пак ше повторя: представяте ли си, С.Трифунов нарича
  съдържимото в тези 19 диска МУЗИКА! Така окачествяват своите парчета и колегите му от чалга-гилдията. Добре, че великите мъртви и живи творци на музика не могат да чуят (впрочем един от тях – Тото, вече се омерзи при гостуването си, но поне ни стопли душите със своята неостаряваща песен)

 4. kanew Says:

  Тото Котуньо vs Тодор Живков.
  През 80-те години „кличката“ на Бай Тошо беше Тото Кратуньо.
  Само не ме разбирай на криво-много обичам песните на Тото.

 5. Румяна Says:

  Ти пък Kanew, не се излагай да намесваш такива банализми от време „оно“. Какъв бай Тошо, какъв Кратуньо, грях ти на душата за бъзика с името на Тото. Сбъркал си се и въобще стига сте правили един вид „евала“ на онова време, като час по час вадите аналогии. Аз също съм му съвременник, но освен някой и друг съученически спомен, не си губя времето с глупаво връщане назад. Достатъчно предизвикателства си имаме днес.

 6. isav Says:

  Ей, хора! Много жлъч има в главата Ви. Защо оплювате Слави? Защо той да Ви е крив за личната Ви неудовлетвореност от живота? Напротив, много си е ГОТ и е единственото предаване с което можеш да се отпуснеш и погледаш. Явно омразата Ви към по-можещите Ви заслепява и си бълвате помията като опръсквате всичко. Пък и никой не го интересува Вашето мнение. МНОГО НЕЩАСТНИЦИ СЕ НАВЪДИХТЕ. Хайде усмирете се и дайте малко позитивизъм на живота си. Колкото до Тото Котуньо – много добре си стоеше в предаването на Слави. Поне от ерудицията и познанията на Слави се поучете.Много жалко за Вас и Вашата бедна душевност.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: