Лудница

юни 2, 2008

Решихме да отпразнуваме деня на детето в „Коколандия“. Беше ебати кошмара. Чакахме 40 мин. на каса и още 2 часа  за малкия кръг. Като капак Гея не успя да се пребори с второто препятствие и приключи скоропостижно с катеренето.

Цялото изнервяне дойде от липсата на каквато и да е организация в парка, както и от прекалено ентусиазираните родители и деца. Това не беше първото ходене в „Коколандия“ и се учудих на това, че децата сами трябва да се грижат за осигуровката си, както и от невъзможността на инструкторите да се качат където и да е по препятствията, ако има проблем.

Селски изпълнения също имаше бол. Някой бяха дразнещи, а други – комични. Част от децата и родителите бяха събрали толкова много от безплатните балони, че едва се виждаха от тях. Други пък се редяха многократно на колелото на късмета на Hipp, където се печелеше сокче или шоколадчета. Нина мернала в чантата на една жена пет кутийки с шоколадчета. Думичката „безплатно“ се чуваше често и притегляше хората като магнит. Много смешна беше една бабичка, която набута детето си пред батута и каза „Айде, баби, днес всичко е безплатно“:) Как не видя опашката пред касата и пред батута, не знам:)

Пяха Шанел и Невена Цонева. Беше ми интересно да ги видя на живо. По дънки и тениска Шанел изглеждаше като дете като всички останали на празника. Разликата с това, което се вижда по телевизията е фрапираща. Невена Цонева пък беше наградата за татковците в този ден. Беше извадила бюст от тип с-този-бюст-на-кой-му-пука-как-пееш. Кажете ми после, че Music Idol се избирал по глас. Ако беше само по глас, щоуто щеше да върви по радиото.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: